Více informací
Bydlení

Toaletní stolky se zrcadlem


Toaletní stolky se zrcadlem Každá žena chce být krásná a spoustu z nich tráví hodiny v koupelně péčí o svou pokožku, nebo vlasy. Líčení je v dnešní době pro některé nezbytnost. Všemožné kosmetické výrobky od krémů, make-upů po různé šperky skladujeme všude, kde se dá. Právě proto jsou tu toaletní stolky, které nám poskytnou ideální prostory pro uskladnění těchto věcí, a ještě k tomu pohodlné líčení.

Vzhled
Prvním bodem při výběru toaletního stolku, by měl být právě vzhled. Právě tato věcička se totiž stane součástí vašeho interiéru a neměla by tam tedy nějak vyčnívat. Naopak najdeme krásné varianty, které si určitě zamilujete. Je to kus nábytku tudíž by se měl hodit materiálově i barevně k dalšímu vybavení, které v místnosti máte. Poté co promyslíte materiál a design, vezměte meter a vše si pečlivě změřte, aby se náhodou nestalo, že po zakoupení by se vám toaletní stolek nevešel na naplánované místo.

Toaletní stolek Marie Antoinette
                         Toaletní stolek Marie Antoinette, cena 4 690,- Kč

Zrcadlo
Zrcadlo by rozhodně na tomto stolku nemělo chybět. Mělo by být dostatečně veliké a kvalitní. Každá žena, totiž potřebuje pro perfektní nalíčení dobré zrcadlo. Dobré je také myslet na to, jakou stranou je stolek otočen k oknu. Pro skvělý make-up je totiž potřeba dobré světlo.


                          Toaletní stolek Barocco Rose, cena 2 590,- Kč

Úložné prostory
Toto je další bod, bez kterého se žena u toaletního stolku neobejde. Dostatečné množství úložných prostor je velice důležité. Pokud je zde například více malých šuplíků, lze vše jednoduše poskládat a prakticky uspořádat, tak aby pořádek mezi malými tubičkami a náušnicemi vydržel co nejdéle.

Sedátko
Pro dokonalý komfort při kosmetických procedurách je nutný i pohodlný sedák. Lze jej zakoupit samostatně, nebo je dodáván v setu s konkrétním toaletním stolkem. Sedátko, židle, křeslo, či taburet by měli být pohodlné a také v optimální výšce vzhledem ke stolu, abyste si při zkrášlování neničili záda.

Proč si tento stolek pořídit?
Toaletní stolek byl často k nalezení na starých zámcích, v komnatách, nebo na něj narazíme v dávných příbězích. Dnes se ale stal velkou vymožeností každé moderní ženy. Každý z nás (minimálně někdy) totiž jistě zažívá ranní spěch a zmatek, kdy se všichni potřebují dostat do koupelny, aby se upravili, před tím, než vykročí z domu nebo bytu. Jestliže se žena ráno líčí tak to pak zabere nějaký ten čas. Jen si představte, že máte svůj příjemný koutek, kde je všechna vaše voňavá kosmetika pohromadě a můžete se v klidu věnovat pleti, či vlasům a nemyslet při tom na čas, ve smyslu, že někdo další potřebuje k zrcadlu v koupelně také.


                           Toaletní stolek Louise Orleans, cena 3 190,- Kč

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Tipy na výlety v Německu: Vyrazte si autem do nejhezčích měst i přírody Německo je často opomíjenou zemí, přitom může nabídnout tolik kultury, památek a... více ...
​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: