Více informací
Bydlení

Zahradní pergoly nám zpříjemní posezení


Zahradní pergoly nám zpříjemní posezení V dnešní uspěchané době lidé upouštějí od přírody, každý kousek zastavují a zapomínají, že by měli častěji odpočívat, užívat si života a dopřát si trochu klidu. Máte u vás doma kousek místa, kde si dokážete odpočinout, načerpat novou energii a užít si „trochu zelneně“? V následujících řádcích se zaměříme na zahradní pergoly a terasy.
 
Terasa
Pokud si ke svému domu pořídíte terasu, vězte, že se bude jednat o místo určené k odpočinku. Ať už k aktivnímu nebo pasivnímu. Pokud máte prostor, který by se dal využít k vytvoření místa pro posezení či odpočinek, máte vyhráno. Terasy či venkovní prostory můžeme využívat k různým účelům. Nejklasičtější je vybudování skutečného posezení, tedy místa se stolem a místy k sezení, grilování a scházení se s přáteli. Pak už stačí jen vybrat zahradní nábytek, gril či krb, zelený koutek, osvětlení popř. i venkovní koberec, křeslo, lehátko, houpací síť apod. Záleží jen na vás, co by měla ta pravá terasa obsahovat.
Při stavbě terasy nezapomínejte na dobře zvolenou střechu. Zastřešení terasy ovlivní počet dní strávených na terase. Co tím máme na mysli? Čím kvalitnější zastřešení, tím lepší. Budete tak moc užívat pohodu i při dešti a jiném nepříznivém počasí.


 
Pergoly
Pergoly ke zdi jsou díky svému modernímu vzhledu skvělým estetickým doplňkem vaší zahrady i vašeho domu. Na výrobu dřevěných pergol se používá kvalitní jehličnaté dřevo, které je ošetřené impregnací pro větší odolnost a výdrž. Na výběr máte ze tří druhů krytin o různých rozměrech. Skvělá zpráva je, že se dají vyrobit i na míru, přesně podle vašeho přání a představ. Dřevěné zastřešení vám vytvoří příjemný stín před sluníčkem. V pergolách můžete kromě odpočívání také snídat, obědvat, večeřet či pořádat oslavy a párty.
 
Ozdoba zahrady
Víte, čím se ještě dá zútulnit a ozdobit zahrada? Zkuste zahradní dřevěné ploty, které by měly být součástí každé zahrady. Slouží jako ochrana před nezvanými hosty, k zachování vašeho soukromí a samozřejmě také jako okrasa zahrady. Pokud vyberete ploty s kovovými prvky, mějte na paměti, že vám jen tak nezreznou, neboť jsou vyrobeny z nerezové oceli. Tlaková impregnace dřeva je prováděna ekologicky a kvalitně pomocí přípravku bez obsahu chromu TANALITH® E. Vybrat si můžete stylové estetické ploty z opracovaného dřeva, rovné ploty, klenuté s mřížkami či výřezy v různých tvarech. Pokud máte rádi dřevo, věřím, že jsou tyto ploty pro vás tou pravou výzvou.
 
Klasické pergoly, zahradní altány, přístřešky, garážová stání – vám přináší Pergola Dřevěná s.r.o. Všechny výrobky jsou vytvořeny dle přání a požadavků zákazníka. Výsledný kus je vždy řešením na míru s ohledem na technologické možnosti. Součástí nabídky je i možnost vlastní montáže, kdy Vám dodají kompletní spojovací materiál a detailní návod, takže sestavení pergoly, altánu či přístřešku zvládnete úplně každý.


 

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Tipy na výlety v Německu: Vyrazte si autem do nejhezčích měst i přírody Německo je často opomíjenou zemí, přitom může nabídnout tolik kultury, památek a... více ...
​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: