Více informací
Cestování

​Podzimní radovánky


​Podzimní radovánky Co se vám vybaví jako první pod slovem podzim? Září, spadané listí, chladná rána, listopad nebo snad něco jiného? Podzim je vlastně přechod mezi létem a zimou. Kdyby vás zajímalo, kdy přesně podzim začíná, je to přesně 1. září a končí 30. listopadu. Napadla vás někdy myšlenka, udělat si podzim stejně „pestrý“, jako léto a letní prázdniny? Přemýšlely jste, jaké aktivity byste chtěli letošní podzim dělat?
 
Aktivity nejen pro děti
Máme pro vás hned několik typů, co během podzimních měsíců dělat. Na prvním místě stojí jistě procházky po lese a sběr hub, dále se za nimi řadí pouštění draka, tvorba z listí, sbírání kaštanů, žaludů, procházky podzimní krajinou, filmový večer s popkornem, jízdy na kole a při nepříznivém počasí můžete např. zvolit wellness pobyt a užít si trochu relaxace. Není nic krásnějšího spojit např. procházku malebnou krajinou a poté si užít např. vířivku, masáže nebo různé koupele. Co takhle podzim v lázních, co na to říkáte? Jestliže milujete přírodu a provozujete turistiku, zkuste si vybrat z nabídky lázeňských pobytů, kde báječně zrelaxujete tělo i mysl.


 
Františkovy Lázně
Když se povede počasí, je podzim jedním z nejbarevnějších a nejhezčích ročních období. Pokud tedy neprší, nejsou jen mlhy a sychravo. Podzimně zabarvené stromy, slunce nízko na obzoru, občas si ještě můžete užít hřejivé paprsky, listí, co šustí pod nohama atd. Přesně takové počasí láká k výletům, procházkám a pobytům v přírodě. Františkovy lázně mají hned celou řada parků, které jsou doslova dech beroucí k vycházkám.
Tou nejstarší upravenou oblastí Františkových Lázní jsou Městské sady se sochou císaře Františka I. Pokud se vydáte směrem k Městskému divadlu Boženy Němcové, vejdete do Sadů Bedřicha Smetany a dále do Sadů Solného a Lučního pramene. Po Isabellině promenádě parkem se dostanete zpět do centra lázeňského města. Při procházce parky nezapomínejte na ochutnávku léčivých pramenů, které jsou volně přístupné. Pokud si procházku spojíte i s pobytem ve Františkových lázních, můžete si vybrat rehabilitační program jako je uhličitá minerální koupel, aroma koupel, reflexní masáž plosek nohou, klasická masáž, akupresurní masáž, fango zábal, parafínový zábal, wellness s bazénem, infra sauna se solí, parní, bylinková a finská sauna, vířivka a celou řadů jiných relaxačních programů.
 


Vydejme se na sever Čech
Lázně Libverda se nacházejí na severu Čech v Libereckém kraji. Jméno je odvozeno od Libverdského potoka, který v dané lokalitě protéká. První zmínky o „lázních“ sahají již do 2. pol. 14. století. Již v této době zde byla „voda s léčivými účinky“. Teprve ve 2. pol. 18. století zde byly skutečně vybudovány lázně jako takové.  Máte-li rádi dobré jídlo, krásnou přírodu a chcete si odpočinout, pak pobyt v lázních Libverda je pro vás ten pravý. Dokonalý odpočinek, gurmánský zážitek v podobě vybraných jídel, to se zalíbí kdekomu. Na výběr máte mimo jiné z široké nabídky koupelí, masáží a procedur.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: