Více informací
Cestování

​Nádherná zima v lázních


​Nádherná zima v lázních Chcete si během chladných zimních měsíců užít příjemnou dovolenou spojenou s relaxací a odpočinkem? Vybrat si můžete relax v termálních lázních, koupalištích a bazénech a nechat na sebe působit léčivou vodu s blahodárnými účinky pro vaše zdraví. O co krásnější bude celkový pobyt v lázních spojený se zimními radovánkami. I vy máte jedinečnou možnost, vybrat si zimní pobyt v láznch z nepřeberného množství po celé České republice.
 
Krušné hory
Krušné hory jsou malebné v každém ročním období. Nejvyšší hora Klínovec a jáchymovské lázně nabízejí to nejlepší pro podzimní a zimní rodinnou dovolenou. Ať už si zvolíte toulky přírodou, poznávání historie a kultury nebo snad zimní sporty, vždy se tu pro vás najde to pravé. A pokud si Krušné hory zamilujete, není nic snazšího než přijet do oázy lesů, plné klidu a svěžího vzduchu. Lázně Jáchymov se proslavili jako první radonové lázně světa. Můžete sem přijet sami, s partnerem ba dokonce s celou rodinou. Hotelů, pokojů a i programů máte vskutku na výběr dost. Milovníkům vody doporučuji akvacentrum s vířivkou, toboganem, dětským světem a saunou. Říká se, že radonová léčba je ideální pro pohybový aparát, která uleví vašim nohám a zádům. V zimě můžete využít sjezdovky nejvyšší hory, kde se dá lyžovat celý týden nebo např. jen prodloužený víkend. Na nic nečekejte a zamluvte si lyžařský program v lázních Jáchymov už dnes.
 


Jeseníky
Co třeba vycestovat do překrásného prostředí Jeseníků? I vy můžete letošní zimu objevovat krásy Jesenických hor, nebo si užít ničím nerušené chvilky v bazénu, vířivce, sauně či fitness. Termální lázně Velké Losiny nemají v České republice obdoby. Areál vznikl již v 50. letech minulého století, kdy bylo koupaliště napuštěné termální sirnou vodou. Během let bylo koupaliště přestavěno v termální park. Svoje tělo můžete uvolnit a zrelaxovat v saunách, v páře, solní nebo ledové komoře a v dalších relaxačních místnostech. Dopřejte vašemu tělu blahodárnou masáž a rozhýbejte vaše svaly a kosti při zimních radovánkách.
 
Mariánské lázně
V Mariánských lázních si můžete užít lyžovačku pouhých 400 metrů od lázeňské kolonády. Celkem 1,5 km sjezdových tratí s různými stupni obtížnosti (od modré po černou). Budete-li si chtít po dni plném sportu dopřát i trochu zasloužené relaxace nebo prostě jen změnit druh pohybu, vyzkoušejte lázeňské pobyty s celou řadou různých procedur a masáží. Díky unikátní směsici přírodních léčebných zdrojů jsou Mariánské lázně ukázkovým evropským lázeňským městem.
 


Zejména podzimní a zimní období přispívá ke snížení obranyschopnosti. Posílit jí můžete nejen zdravý spánkem, jídlem, otužováním, saunováním, ale také koupelemi, masážemi a dobře naplánovanými procedurami v lázních. Lázně jsou tu pro vás a vy pro ně.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: