Více informací
Čtení

Efektivní nástroj pro chod vaší firmy: CRM systém ZDARMA!


Efektivní nástroj pro chod vaší firmy: CRM systém ZDARMA!

 

Potřebujete účinný způsob, jak zvýšit produktivitu vašeho obchodního týmu a zlepšit vztahy se zákazníky? Řešením může být CRM systém zdarma, který vám pomůže spravovat vaše kontakty a zákazníky.
 

Co je CRM a proč ho potřebujete

Standardní CRM systém nabízí široké možnosti plánování úkolů a správu kalendáře. Každý uživatel si může snadno naplánovat své úkoly a sledovat, co musí být dokončeno v nejbližší době. Náš CRM systém dále umožňuje sdílet úkoly a kalendář mezi jednotlivými uživateli, což pomáhá zlepšovat komunikaci a koordinaci práce v týmu.

Další výhodou našeho CRM systému je jeho intuitivní a snadno použitelné uživatelské rozhraní. Nevyžaduje žádné speciální IT znalosti a uživatelé se s ním rychle seznámí a začnou ho používat.
 

Statisíce kontaktů na jednom místě

Naše CRM databáze českých firem obsahuje více než 880 000 telefonů560 000 e-mailů305 000 webových stránek a 153 000 vlastních popisků činností firem. Díky této široké škále kontaktů můžete snadno vyhledávat nové zákazníky a plánovat úkoly pro vaše obchodní týmy.

Systém také umožňuje plánování úkolů a řízení vztahů se zákazníky. To znamená, že můžete snadno sledovat, jaké akce jste s vašimi zákazníky provedli, jaké jsou jejich potřeby a jak je můžete nejlépe obsloužit. Tímto způsobem můžete zvýšit spokojenost vašich zákazníků a zlepšit vztahy se svými obchodními partnery.

CRM databáze dále umožňuje vyhledávání firem dle inzerovaných pracovních míst. To znamená, že můžete snadno najít firmy, které hledají vaše produkty nebo služby a oslovit je s nabídkou. Tento nástroj je obzvláště užitečný pro firmy, které se specializují na určité obory nebo produkty.
 

CRM navždy zdarma

Vyzkoušejte naše CRM systém zdarma a zjistěte, jak může vaší firmě pomoci zvýšit produktivitu a zlepšit vztahy se zákazníky. Navštivte naše webové stránky na adrese www.crm-zdarma.cz a získejte více informací o našich funkcích.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: