Více informací
Móda

​Pánské hodinky – doplněk, který zlepšuje image


​Pánské hodinky – doplněk, který zlepšuje image Moderní muž nepotřebuje hodinky pouze k tomu, aby zjistil, kolik je hodin. Jistě mi dáte za pravdu, že díky moderní technologii se stačí podívat např. na mobilní telefon a hned zjistíte, jaký je aktuální čas. To ovšem neznamená, aby se pánské hodinky dostaly do ústraní. Naopak! Tento velmi žádaný doplněk snadno vyzdvihne a podtrhne dobře zvolený outfit.
 
Pánské hodinky
Výběr pánských hodinek by měl být ovlivněn hned několika faktory. Věk muže, účel, za jakým budeme vybraný typ nosit. Tím se má na mysli např. to, že sportovní hodinky nebudeme nosit na důležitá jednání a elegantní modely nebudeme nosit na běh apod. Na základě toho zvolíme nejen vzhled samotných hodinek, ale zohledníme cenu i velikost.
Moderní hodinky mohou mít klasický analogový ciferník, i když se jedná o ten nejběžnější a nejstarší typ ciferníku, dále binární ciferník s kódem nebo dvojkovou soustavou. Protipólem je digitální ciferník, tzn., že hodinky nemají žádnou hodinovou, minutovou ani sekundovou ručičku a čas spolu s dalšími funkcemi se označují číslicemi na displeji. Velice oblíbený bývá i kombinovaný ciferník, který zobrazuje čas a data v kombinaci analogu a digitálního výstupu.
Každý muž může mít o svých hodinkách jinou představu. Někdo je chce na denní nošení, jiný v nich bude chodit sportovat a někdo si je vezme pouze na důležitou pracovní schůzku.
 
Vodotěsné typy hodinek
Někteří muži, zejména mladší generace, si vybírá hodinky vodotěsné. Oproti tomu starší generace zvolí raději prachuvzdorné typy hodinek. Dejte si pozor, nápis „water resistence“ vás informuje pouze o tom, že hodinky snesou déšť nebo lehký zásah vodou. U vodotěsných hodinek by mělo být označeno, kolik atmosfér nebo barů vlastně ciferník vydrží. Tzv. 5 ATM nebo 5 BAR vám napoví, že se můžete s hodinkami potápět až do hloubky 50 metrů.
Co říkáte na hodinky G-Shock, které mají 18 mm vysoké pouzdro, spolehlivý bateriový strojek, 53 mm široký ciferník a odolné minerální sklíčko? Jak sami vidíte, pouzdro zahalené černou barvou, ciferník LCD a řemínek z černé barvy vypadá naprosto dokonale. Mimo to, tyto hodinky disponují stupněm vodotěsnosti 20 ATM.


 
Moderní záležitost
Ať je dnešní doba sebevyspělejší, pánské hodinky jsou a vždy budou v moderním odvětví skvělým doplňkem. Liší se pouze ve velikosti, materiálovém provedení a funkcemi. S příchodem moderních technologií se objevili tzv. „chytré hodinky“, které jsou ovladatelné dotykem a dají se spárovat s mobilním telefonem.





Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: