Více informací
O dětech

​Studium MBA vás posune v kariéře i podnikání


​Studium MBA vás posune v kariéře i podnikání Stále více manažerů se zajímá o další profesní vzdělání prostřednictvím programů MBA. Toto studium láká všechny ty, kteří se chtějí posunout dál, a mají touhu porozumět problematice jejich zaměření a dosáhnout ještě lepších profesních úspěchů.
 
Master of business administration
Existuje flexibilní profesní studium MBA online, které je určeno převážně „studentům“ středního a vyššího managementu. Co se tím myslí? Tito lidé jsou ve firmě velmi důležití, jelikož často určují směr společnosti. Díky programu MBA online si rozšíří své nezbytné znalosti z různých oblastí managementu. Celá výuka probíhá online, je tedy na vás, odkud a jak často se budete učit. Jediné co k takovému studiu online budete potřebovat, je počítač a internet. Ocení to zejména vytížení manažeři, kteří nemohou chodit pravidelně do školy a musí se věnovat práci. Nemusíte nikam dojíždět a docházet. Učit se můžete z pohodlí domova nebo přímo z kanceláře. Záleží jen na vás, jak dlouho budete studovat. Titul můžete mít již za 4 měsíce, nebo za rok. Podmínkou je dokončení studia do 2 let od zahájení studia. Průměrná doba k získání titulu MBA bývá 10 měsíců.
Ptáte se, kdy můžete MBA začít studovat? Odpověď je jednoduchá – kdykoli během celého roku. Přihláška je zcela zdarma.


 


BBA studium
Chcete být vzdělaný v základech managementu? BBA studium je určeno všem absolventům s dokončeným středoškolským vzděláním s maturitou nebo všem zájemcům bez předchozí manažerské praxe. Díky programu BBA automaticky splňujete požadavky pro přijetí ke studiu MBA. Studium probíhá online, v češtině a téměř kdykoliv. Online přihláška zdarma, mezinárodní uznávaná akreditace a velmi přehledný výukový systém. Tento individuální program šitý na míru je v průměru studován 8 měsíců. Ti nejlepší studenti ukončují BBA za cca 3 měsíce.
Stejně jako u MBA tak i u BBA je jediná podmínka, dokončit studium do dvou let od zahájení studia.
 
Master of law neboli LLM studium
Studium LL.M online se skládá z těchto modulů: právní základy, mezinárodní právo, obchodní právo, autorské právo, insolvenční právo a finanční právo. Profesní studium LLM je určeno pro zaměstnance středního a vyššího managementu. I tento program se studuje online, kdekoliv, kdykoliv a jakoukoliv dobu. Průměrná délka studia je 7 měsíců a nejkratší 4 měsíce. Diplom získaný za studium je celosvětově uznávaný.
 
Díky ekonomické efektivitě studiu online nabízí Obei studium velmi výhodnou cenu na trhu. Naše studium nemá žádné specializace. Jedná se o komplexní studium, které se skládá celkem z devíti modulů (MBA), LLM z šesti modulů a BBA ze sedmi modulů. Studium je vhodné jak pro zaměstnance, tak pro podnikatele. Studium vás posune v kariéře i podnikání!

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: