Více informací
O dětech

​Dětská hřiště kolem nás


​Dětská hřiště kolem nás Stalo se vám, že jste si někdy zavzpomínali na dobu, kdy jste byli ještě malí? Také vám připadalo, že je život jedna velká zábava a nekončící hra? Fantazie pracovala na plné obrátky! Děti si často přejí být jako dospělí a vžít se do role maminky nebo tatínka. Holčičky touží vařit v pěkné kuchyni a kluci si dokáží vyhrát na dřevěné lodi jako piráti celé hodiny.
 
Chci být jako máma
K nejoblíbenějším dětským hrám patří napodobování dospělých a to zejména rodičů. Vlastní dřevěný domeček a kuchyňka by neměli chybět na žádném dětském hřišti. Víte, že máte v dnešní době opravdu velké možnosti výběru? Současný trh s venkovními hračkami je moderní a vskutku pestrý. Majitelé zahrad nejčastěji kupují domečky z plastu nebo dřeva, klouzačky, houpačky a mosty. Nejinak je tomu i u hřiště pro obce a školy. Dětské houpačky, trampolíny, edukační prvku, šplhací systémy, dětské skluzavky, pískoviště, herní sestavy, kolotoče a mnoho dalších.

Hřiště pro školky a obce
Modulární sestava Camelot M10 100 je pěkná herní sestava s kvalitní laminátovou skluzavkou, tubusovými průlezkami, které zaručí skvělou zábavu pro děti. Tato sestava je vhodní do měst, obcí, školek apod. Zabaví se na ní děti od 3 do 14 let. No řekněte sami, dvě věže se střechou, jedna věž bez střechy, tunel, schůdky, herní pole…, líbilo by se vám to?



Herní sestava Antivandal je vyrobena z nerezových skluzavek, šplhací tyče a lezecí stěny. I tato sestava je vhodná pro děti od 3 do 14 let.



 
Sportem ku zdraví
Dnešní doba dává zelenou pohybu, cvičení, fitness a posilování. Mimo klasických hřišť se máte možnost setkat se speciálním workoutovým hřištěm. Venkovní fitness neboli workout hřiště je v oblibě hlavně u dospívající mládeže. K dispozici jsou hrazdy, šplhací žebříky, bradla, stěny s horolezeckými úchyty apod. Pro děti je pohyb na čerstvém vzduchu velice důležitý.
Např. multifunkční fitness stanice, na které posilujete nohy, pas a boky baví poslední dobou nejvíc. Vy, jako rodiče, můžete být rádi, že váš potomek cvičí na bezpečných strojích, na čerstvém vzduchu a v danou chvíli nemysli na mobilní telefon nebo počítač.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Tipy na výlety v Německu: Vyrazte si autem do nejhezčích měst i přírody Německo je často opomíjenou zemí, přitom může nabídnout tolik kultury, památek a... více ...
​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Kontakt:

Najdete nás: