Více informací
Zdraví

​Buďte krásnější pomocí plastické operace


​Buďte krásnější pomocí plastické operace Víte, že spokojená žena rovná se šťastná žena? Ženy se rády zkrášlují, líčí, češou, moderně oblékají a celkově se rády nějak zdobí. Většina z nich má chuť být dokonalá. Mohou to docílit nejen přirozenou krásou, ale také drobnou úpravou. Estetická chirurgie zažívá doslova boom. Jak jste na tom vy? Chcete se také nechat „lehce upravit“?
 
Zdravá a krásná žena
To, že podstoupíte plastickou operaci nebo drobnou estetickou úpravu nedostatků, neznamená, že hazardujete se svým zdravím. Když se řekne estetická chirurgie nebo chirurgický zákrok nutný podstoupit k tomu, abyste se vylepšila, každý si v první řadě představí plastickou operaci. Plastická operace bývá opravdový zásah do úpravy těla žen ale i mužů. K tomu, abyste si vykouzlila kouzelný dekolt, mnohdy vystačí kvalitní podprsenka, ale někdy je třeba zasáhnout plastikou prsou. Takový zákrok může probíhat pod celkovou narkózou a je nutné počítat mimo jiné i s delším časovým zhojením. Cca 14 dní po zákroku musíte nosit chirurgickou podprsenku a cca půl roku po operaci se nedoporučuje vystavovat poprsí přímému slunci.
K tomu, abyste získala krásné oči bez vrásek, musíte použít hodně velkou vrstvu make-upu, řasenku a opravdu si doslova několik hodin pohrát s vašim obličejem. Někdy už ale ani make-up nestačí.
 
Foxy eyes
Zaměřeno na mladé klientky! Ano je to tak. Jedná se o moderní ošetření pro zkrášlení a vylepšení očí. Kyselina hyaluronová dokáže zázraky. Aplikace do přesně dané spánkové oblasti a obočí za použití speciálních liftujících nití dosáhnete lepší polohu obočí a tím i pozvednete rýhu očních víček a dosáhnete tak otevřenějších a atraktivnějších očí. Jejich tvar bude zkrátka foxy eyes. Jedná se o ambulantní zákrok v lokální anestezii s minimálními známkami chirurgického zákroku, bez viditelných jizev.
 
Mezonitě
Znáte je? Máte je? Mezonitě jsou velmi jemné nitě, které nemají zoubky, mohou je využít klienti i s velmi jemnou kůží. Tato netradiční metoda omlazení pleti je perfektní. Speciální nitě se rozloží a vytvoří kolagenovou kostru a nadzvednou tkáň. Výsledkem se stane omlazená a vypnutá kůže po dobu až dvou let. Nejvhodnější je tato metoda na obličej, břicho, ale i na horní a dolní končetiny. Během ošetření dojde k znecitlivění anestetickým krémem a samotný zákrok pak trvá 30-60 minut. Mezonitě se do podkoží zavádí tenkými jehlami. Po aplikaci se mohou objevit drobné modřinky a někdy i lehký otok.
 


Blefaroplastika
V neposlední řadě bych ráda zmínila Blefaroplastiku neboli operaci očních víček. Provádí se buď v lokální, nebo celkové anestezii. Výkon řeší přebytečnou kůži na víčkách nebo tukové polštářky na dolních víčkách. Provádět se dá pomocí laseru ale i chirurgicky. Blefaroplastika víček vám vydrží 8-10 let.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: