Více informací
Zdraví

Ekokočka – obchod s biokosmetikou


Ekokočka – obchod s biokosmetikou Ekokočka je něco mnohem víc, než jen obchod s kosmetikou. Jedná se o ekologickou biokosmetiku, která se rekordně šplhá na špičku pomyslného žebříčku v trendu zdravé, ekologické a bio kosmetiky. Tento obchod prodává široký sortiment produktů pro ženy, muže i děti. Mimo to představuje etický přístup k péči o tělo a naší planetě.
Název Ekokočka není náhodný. Jen si představte kočku, jak o sebe denně pečuje. Spojení elegance, ekologie a péče o sebe samu nese název této biokosmetiky.
 
Zdravá volba pro každého
Každý zákazník si přijde v Ekokočce na své. Mezi nejoblíbenější kategorie produktů patří například tuhé šampóny, které poskytují ekologickou a praktickou alternativu k běžným šamponům. Ženy si zajisté vyberou pleťové sérum pro různé typy pleti a muži naopak ocení péči o vousy a holící potřeby. Trendy jsou také tělová mléka a oleje, které zajišťují hlubokou výživu a hydrataci pokožky. Velice žádané jsou i různé osvěžovače vzduchu a voňavé svíčky.
Majitelka Ekokočky pečlivě vybírá všechny produkty, aby byly zdravotně nezávadné, vyrobené z přírodních ingrediencí a měli co nejmenší dopad na životné prostředí (napomáhá snížení ekologické stopy). Biokosmetika je protialergenní a nedráždí pokožku. Je bezpečná pro všechny věkové kategorie.
 
Přírodní produkty
Zákazníci v Ekokočce si mohou vybrat individuální poradenství, kde jim pomohou při výběru produktů, které nejlépe odpovídají jejich potřebám. Osobní přístup zajisté oceníte i vy. Třeba patříte do té skupiny žen, které se zaměřují pouze na vrásky a zapomínají např. na hydrataci pleti. Pokud budete pleť pravidelně hydratovat kvalitními přípravky, za pár dnů se dostaví efekt mladšího dojmu. Pokud si nevíte rady např. s akné, kruhy pod očima či jinými neduhy, stačí se obrátit na odborníka Ekokočky, který vám rád poradí.
Rostoucí poptávka po produktech, které jsou bezpečné, efektivní a šetrné k naší planetě se snoubí s krásou, zdravím a udržitelností. Ekokočka má své sídlo ve Vsetíně, ale díky eshopu je dostupná každému. Zásilková služba vám doručí váš vybraný kousek až k vám domů.
I na pár metrech čtverečních se skrývají poklady k nezaplacení. Krámek, kde to voní, si zamiluje opravdu každý. Ať už hledáte šetrná přírodní mýdla, mléka, krémy, masti, oleje a mnoho potřebných drobností. Kupte si, co vám udělá radost.


 
K výrobě svých produktů si majitelka Ekokočky přísně hlídá. Využívá přírodní ingredience bez škodlivých chemikálií, obzvlášť bez konzervantů, barviv a parfemace. Každý produkt vzniká s láskou v dílnách, kde se do každého kousku dává energie a míchá to nejlepší složení bylin, olejů a přírodních esencí.

Diskuse


Vložit komentář do diskuse

Jméno:
Zpráva:
Do diskuse prozatím nikdo nevložil žádný komentář.

Mohlo by vás zajímat


​Trápí vás nespavost? Pomoci může pobyt ve venkovní vířivce Nespavost je stále častějším problémem, se kterým se v tomto náročném moderním... více ...
​Dálniční známky po České republice Tento rok přišel s řadou různých změn ohledně dálničních známek. Mnozí... více ...
​Tradiční čínská medicína Tradiční čínská medicína je kompletní medicínský systém, který vychází... více ...

Nejčtenější články


​Účesy pro rok 2016 Víte, jaké jsou trendy v účesech pro rok 2016? Toužíte po krátkých vlasech,... více ...
​Ložnice – barvy do ložnice Vaše ložnice by měla odpovídat tomu, jakou máte vy představu o moderním a... více ...
​Koupelna – obklady do koupelny Plánujete rekonstrukci nebo výstavbu úplně nové koupelny? Pak potřebujete kvalitní... více ...

Nejhledanější


Kontakt:

Najdete nás: